Olof Larsson på Nymans Ur i Stockholm.



Nu har det äntligen hänt. "Two-Watch-Man" Olof Larsson mannen myten legenden på Nymans Ur i Stockholm kommer att blogga om Klockor på en helt ny fräsch blogg av högsta kvalitet.


På bloggen kommer  "Two-Watch-Man" Olof Larsson lära oss allt man behöver kunna inom den underbara världen av Klockor. Denna bloggen kommer inte bara att fokusera på klockor som kostar 20.000.000 kronor utan det kommer finnas tips för alla som älskar klockor.


Olof Larsson på Nymans Ur kommer inte bara att blogga om nya klockor som har kommit in till butiken utan även om hur man skall vårda sina klockor. Men Olof Larsson kommer även dedikera ett helt inlägg på det som många har undrat under många år,  hur man kan se på en klocka om den är äkta eller en kopia.


Olof Larsson har tidigare blivit intervjuad om Vad han föredrar själv: manuellt, automatiskt eller quartz-urverk? Då svarade Olof Larsson på Nymans Ur att:


– Manuellt är det coolaste. Då måste man dra upp klockan manuellt varje morgon. Är man riktigt kär i sin klocka så gillar man att pyssla om den. Det blir en vana, lite som att folk tar en cigg eller en kopp kaffe varje morgon.


Men på bloggen kommer Olof Larsson att förklara på djupet skillnaderna mellan dessa tre alternativen: manuellt, automatiskt eller quartz-urverk?


Och Olof Larsson på Nymans Ur kommer även på bloggen att berätta om vilken klocka som kändes bäst på handleden för Olof Larsson, ägare Nymans Ur 1851. Han har i en tidigare intervju berättat om en Audemars Piguet Royal Oak Ultra Thin Tourbillon. Men nu på denna bloggen kommer Olof berätta om en klocka som ligger honom mycket varmt om hjärtat. Denna klockan har även en grym historia bakom sig, och det är en viss person som har burit denna klocka runt sin handled tidigare.


Men ni som redan vet vem Olof Larsson  "Two-Watch-Man" är vet också att det finns bara en favorit klocka för Olof och det är ingen mindre än, ROLEX, ROLEX, ROLEX, ROLEX och åter ROLEX!


På bloggen kommer även Olof berätta om vilka kändisar som köpt klockor hos han. Men vissa kan han ej berätta om som valt att vara anonyma då vissa klockor köps som rena investeringar och är värda mångmiljonbelopp. Det är en ren säkerhetsfråga varför jag ej berättar just vem, som köpt dom dyraste klockorna. Kunden kommer alltid först och säkerheten för de kunder som handlar hos mig svara Olof Larsson.


Ett av de första blogginläggen kommer handla om den underbara "The President"! Sen lanseringen 1956 har "The President" som modellen även kallas suttit på handleden hos såväl diktatorer som presidenter och kommunister som kapitalister. Den har under andra halvan av 1900-talet varit ett bevis på framgång och Rolex flaggskeppsmodell nr 1. Ingen annan klocka speglar framgång och makt lika mycket som "The President"!
En annan vinkel på denna blogg kommer att handla om just klockförvaring och Watch winders – klockuppdragare. Här kommer Olof Larsson att berätta om sina favoriter samt hur dessa fungerar och vart man kan köpa dem. Även vilka Olof Larsson själv använder kommer ni kunna läsa på Olof Larssons nya blogg om klockor och allt som hör till.

Nu hoppas jag att detta har gett lite klarhet i vad som kommer att finnas på denna nya blogg som är ett måste för alla klockälskare. Jag kommer att följa den med stor spänning. Olof Larsson Nymans Ur Allbolag länk för de som är intresserade!

Kommentarer

Populära inlägg